Termeni şi condiţii

Vă mulțumim că utilizați serviciile Corectura.ro!

Utilizând aceste servicii, sunteți de acord cu Termenii și condițiile de pe Corectura.ro.

Toate materialele scrise pe acest site aparțin Corectura.ro și nu pot fi preluate decât cu acordul nostru. Pentru a prelua un material, vă rugam să trimiteți o solicitare pe contact@corectura.ro.

Corectura.ro se angajează să nu trimită datele de contact ale utilizatorilor site-ului către terțe persoane, ci să le folosească doar cu scopul de a comunica cu aceștia.

Corectura.ro nu este răspunzătoare pentru prejudiciile generate de conexiunea WEB la afișarea conținutului site-ului.

În ceea ce privește comentariile la materialele postate în secțiunea BLOG, acestea vor fi moderate de către administratorii site-ului și vor fi șterse cele care aduc injurii, cele care conțin limbaj defăimător sau pornografic, din dorința de a avea un dialog decent. Se acceptă doar criticile constructive, orientate asupra faptelor și nu asupra persoanelor.

Corectura.ro nu răspunde juridic decât în virtutea clauzelor contractuale cu beneficiarii serviciilor sale.

Termenii și condițiile pot suferi modificări în orice moment, dispuse de administratorii site-ului.

Corectura.ro funcționează sub egida S.C. Corectura.ro S.R.L., cu sediul în str. Eroilor, nr. 5, oraș Pantelimon, județul Ilfov, telefon 0785.260.224, contact@corectura.ro, fiind înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J23/1359/17.05.2012 și având codul fiscal 30205377 și cont bancar RO05INGB0000999903047009, deschis la ING BANK.

http://www.anpc.ro/