La punctul 1, dilema ar fi CINE este persoana care NU POSTEAZĂ. Soțul sau soția îl oprește pe „selfitic” de la postare?

La punctul 2, niște acțiuni concrete (a posta – postați, a posti – postiți, de dată recentă) au zămislit, când poate că nu mai era cazul, „posteți”. Defectiv de infinitiv, caz unic.

Punctul 3, de selfitis cronic, precum și un amănunt important pentru cei interesați de felul cum arată le vom reda integral, pentru a nu le crea frustrări, cu recomandarea psihologilor (invidioși) ca telefoanele mobile să le lase, totuși, la recepție, când merg la sală:

„3. Selfitis cronic – când ai o dorință incontrolabilă de a te fotografia și a posta pe rețele de socializare mai mult de șase selfie-uri pe zi.

Pe lângă aceasta, recent, oamenii de știință au stabilit că publicarea pe rețele de socializare a fotografiilor din sala de sport sau de la joggingul de dimineață reprezintă o boală mintală gravă, numită tulburare narcisistă a personalității.”

Asta, tulburarea narcisistă a personalității, evident că nu a fost descoperită acum, dar este o… „versiune îmbunătățită a bolii” (upgrade, nu?), după numărul de pixeli al telefonului cu cameră foto sau, dacă doriți, al gadgetului. Să fie primit!